Индустриални дейности

Модернизация и ремонт на силови модули идустриална автоматизация

Още за Модернизация и ремонт на силови модули ...

Модернизация и ремонт на cилови (ключови) модули/стекове за мощни честотни инвертори, соларни,  вятърни конвертори и др. Подмяна на силовите ключови транзисторни модули (IGBT) с нови или заместващи, в случай че не се предлагат вече. Подмяна проверка и профилактика на кондензаторната банка на силовите модули, изработване на нова тоководеща шинна система на подбраните заместващи компоненти (кондензатори, транзистори), ремонт и проверка на драйверните модули (платки, IGBT driver) за управлвение на мощни IGBT транзистори и др. 

При нужда от повече информация се свържете с нас

Комплексни Кондензаторни Уредби - ККУ

Още за Комплексни Кондензаторни Уредби - ККУ ...

Реактивната мощност е един от основните параметри, които характеризират работата на електрическите мрежи и системи. Като част от пълната мощност, реактивна мощност води до натоварване на мрежата, причинявайки допълнителни загуби, като по този начин понижава на пропускателната способност на електропроводните линии. Корекцията на фактора на мощността (cosφ ) на електрическите товари е проблем при електроразпределителните компании и при индустриалните консуматори на електроенергия.

            Всеки потребител се стреми да постигне по-пълно използване на активната енергия и да намали потреблението на реактивната. Един от начините за компенсиране на реактивната енергия и подобряване на cosφ е чрез използване на  комплектните кондензаторни уредби (ККУ).

В зависимост от изискванията на клиента Енергетика ЛД  разработва и внедрява ККУ с цел постигане на оптималния фактор на мощността.

При нужда от повече информация се свържете с нас.

Подръжка и сервизна дейност

Още за Подръжка и сервизна дейност ...

За всички реализирани инженерингови проекти извършваме гаранционна и извън гаранционна сервизна поддръжка. Разполагаме с цялата необходима гама от измервателна и инструментална екипиравка позволяваща бързо и качествено отстраняване на евентуално възникнал проболем или дефект.
Адекватното профилактично и сервизно обслужване е условието за безопасна и безпроблемна експлоатация съчетано с удължен експлоатационен ресурс на технологичните съоръжения. 

При нужда от повече информация се свържете с нас.

Търговия и доставки

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност