Индустриални дейности

Модернизация и ремонт на силови модули идустриална автоматизация

Още за Модернизация и ремонт на силови модули ...

Модернизация и ремонт на cилови (ключови) модули/стекове за мощни честотни инвертори, соларни,  вятърни конвертори и др. Подмяна на силовите ключови транзисторни модули (IGBT) с нови или заместващи, в случай че не се предлагат вече. Подмяна проверка и профилактика на кондензаторната банка на силовите модули, изработване на нова тоководеща шинна система на подбраните заместващи компоненти (кондензатори, транзистори), ремонт и проверка на драйверните модули (платки, IGBT driver) за управлвение на мощни IGBT транзистори и др. 

При нужда от повече информация се свържете с нас

Подръжка и сервизна дейност

Още за Подръжка и сервизна дейност ...

За всички реализирани инженерингови проекти извършваме гаранционна и извън гаранционна сервизна поддръжка. Разполагаме с цялата необходима гама от измервателна и инструментална екипиравка позволяваща бързо и качествено отстраняване на евентуално възникнал проболем или дефект.
Адекватното профилактично и сервизно обслужване е условието за безопасна и безпроблемна експлоатация съчетано с удължен експлоатационен ресурс на технологичните съоръжения. 

При нужда от повече информация се свържете с нас.

Търговия и доставки

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност